08 juni 2018  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Verwacht! Vrijdag 7 september 2018 ledeninformatieavond: CO2 reactor bouwen door Michel Ruts

CO2 reactor bouwen

-Michel Ruts-

Op deze avond komt de bouw van een CO2 reactor aanbod. Alvorens hier op in te gaan zal er eerst gekeken worden wat er zo al in de handel is aan kant en klare oplossingen. Elk systeem wat je kunt kopen heeft zijn voor en tegens. Wanneer je niet gebonden wilt zitten aan de beperkingen opgelegd door de fabrikanten komt al gauw tot de conclusie dat zelf bouw de enige oplossing is. Tijdens deze avond zal ik mijn eigen CO2 reactor toelichten en laten zien dat je met aardig simpel materiaal al snel makkelijk zelf een CO2 reactor kan bouwen. Tevens zal ik wat tips en trucs delen als zowel de “beginners”fouten die ik heb gemaakt met als doel dat iedereen er wat van leert. Het beloofd in ieder geval een leerzame en leuke avond te worden.

Wanneer:  Vrijdag 7 september 2018