02 juni 2018  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Verwacht! Vrijdag 7 december 2018 ledeninformatieavond: Een biotoop beginnen hoe en wat door Jack Mols

Een biotoop beginnen hoe en wat?

-Jack Mols-

Op deze leden informatieavond neem ik jullie mee in de wereld van biotopen. Wat zijn biotopen, wie heeft zoiets, waar haal je de informatie vandaan en vooral waarom het zo leuk is. Hoe zet je een biotoop op, welke richtlijnen kun je volgen, de informatievoorziening door de bekende merken en nog veel meer. Ook sociale media en het wedstrijd element komt aan bod en zoals jullie gewend zijn worden voorbeelden getoond middels een PowerPoint presentatie.

Wanneer:  Vrijdag 7 december 2018