04 juni 2018  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Verwacht! Vrijdag 2 november 2018 ledeninformatieavond: Mijn nieuwe kweekkamer door Anthony van Aarle

Mijn nieuwe kweekkamer

-Anthony van Aarle-

Afgelopen jaar heb ik mijn kweekkamer veranderd. Wat meer bruikbare ruimte gecreëerd (voor 6x 60cm / 2x 80 cm / 2x 100 cm en 6x 30 cm), zal ik maar zeggen. Na wat reken- en meetwerk is het één en ander op papier gezet en ik kwam er achter dat het best wel wat zou gaan kosten. Houten balken, watervaste multiplexplaat, acryl verf, schuurpapier, keilbouten, houtschroeven, houtlijm en niet te vergeten siliconen kit. Een prijskaartje van ruim € 300,-, maar dan heb je ook wat. Gereedschap voor het accuraat zagen en een waterpas moest ik lenen van een mede aquariaan, dit had ik zelf niet in huis.
Ik zal op deze avond proberen uit te leggen hoe de kweekkamer is gemaakt en waar je op moet letten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

En het eindresultaat was/is bijzonder te noemen, al zeg ik het zelf. Beste leden… tot vrijdag 2 november 2018.

Wanneer:  Vrijdag 2 november 2018