16 oktober 2017  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Verwacht vrijdag 1 december 2017 leden informatie avond: Techniek in en om het aquarium

Techniek in en om het aquarium

-Frans Smulders-

Tijdens deze avond zal Frans een presentatie geven over alle techniek in en rond zijn aquarium welke hij een groot deel zelf heeft gemaakt van alledaagse apparatuur. Bijna alles zal aan bod komen van metalen onderbouw frame, verschillende varianten van elektrisch te openen lichtkap; aansturen/dimmen T-5, led verlichting met Floramate; automatische CO2 dosering en ontluchting; Koelen en verwarmen via een externe thermostaat en een vol automatische plantenvoeding dosering. Al met al weer een zeer leerzame en informatieve avond.

Iedereen is welkom deze avond om zijn of haar ervaringen en kennis te delen.

Wanneer:  Vrijdag 1 december 2017