Donderdag 25 januari 2018 ledenavond: Nieuwjaarsquiz

09 december 2017  |   Nieuws   |     |   0 Reacties

Nieuwjaarsquiz

-Frans Smulders-

Het is weer tijd voor de befaamde nieuwjaarsquiz van Frans Smulders. Vorig jaar deelde Piet en Johan samen de eerste plek. Wie o wie gaat er dit jaar met de befaamde trofee naar huis? 1 ding is zeker Frans kennende is er enige voorbereiding nodig om een kans te willen maken op die trofee.

Ten eerste om te kijken of de bovenkamer van alle leden nog goed werkt, maar ook om ons bij de les te houden en/of we op de ledenavonden wel opgelet hebben en onze kennis hebben verrijkt.

Dus lees nog eens even goed de artikelen door van “Het Aquarium” en ons maandblad van het afgelopen jaar. Want daarom ben je toch bij een aquarium vereniging, en om er wat te leren en kennis op te doen. Wij wensen ieder van jullie heel veel succes!

Wanneer:  Donderdag 25 januari 2018