03 juni 2014  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 5 juni 2014 gecombineerde doe-avond & leden-avond: Het maken van een achterwand

Gecombineerde leden en doe-avond

Het maken van een achterwand

en overige decoratie

-Michel Ruts & Johan Egberts-

aquarium

Bij de laatste doe-avond hebben we het aangekochte glazen bakje voorzien van een mooi PVC hoekfilter met overloop en plaats voor een verwarming elementje. Tevens hebben we een eerste aanzet gemaakt voor de achterwand (zie foto). De achterwand is gemaakt van XPS  (geëxtrudeerd polystyreenschuim) platen welke we met een heatgun hebben bewerkt zodat we er een mooi reliëf in kregen. Tijdens deze doe-avond zullen we de XPS platen voorzien van een laag epoxy hars welke we zullen aan kleuren met wat ijzeroxides en fijn filterzand.

Ik hoop jullie allen te zien.

introducés zijn welkom

Wanneer: Donderdag 5 juni 2014