18 november 2013  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 21 November 2013 Ledenavond: Mijn Zeewater Aquariums met Natuurlijk Oosterschelde Water

Mijn Zeewater Aquariums met Natuurlijk

Oosterschelde Water

– Piet Hectors –

Hypocampus_reidi_

Vaak hebben we een spreker, welke heel veel kennis heeft, maar de overdracht er van kennis hebben en doen ontbreekt dan.

Ad en Matth hebben dat al een paar maal bij hem thuis gezien, en dan blijkt het een liefhebber te zijn, die met twee benen in de blubber wil staan, en er alles aan doet, om het zich zelf niet gemakkelijk te maken, maar hij haalt wel het uiterste uit zijn hobby.

Eigenlijk is het een vorm van leven, Aquarium houden, en met name zeewater. En dan anders als anderen het doen.

Onderwerpen die de revue passeren:

– Ik zal het hebben over mijn zeewater aquariums met natuurlijk Oosterschelde water, hoe ik het doe

– hulpmiddelen die ik veel zelf probeer te maken

– over mijn kweek resultaten ( zeepaardjes en anemoonvisjes)

– voedseldiertjes brachionus en artemia

Wie er meer over wil weten zie ik dan op onze ledenavond

U KOMT TOCH ZEKER OOK?

introducés zijn welkom