Donderdag 19 mei 2016 leden-avond: Nieuwe planten voor het aquarium

15 mei 2016  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 19 mei 2016 leden-avond: Nieuwe planten voor het aquarium

Nieuwe planten voor het aquarium

-Theo Verheij –

Planten

Nieuwe planten voor het aquarium uit Japan een presentatie waar je wat van opsteekt met veel mooie bruikbare planten voor het aquarium. Ik laat u een scala van toegepaste beplante aquaria zien waarin alle planten soorten wel in voorkomen en  de meeste van deze vivaria zijn dan ook onder de categorie landelijke beste bakken genoemd.
Na de pauze gaan we elk afzonderlijke nieuwe soorten tonen en waar ze zijn  aan te schaffen.

Zie een paar voorbeelden hieronder en verder in het blad zodat u een idee krijgt wat er te zien zal zijn ik ontmoet u allen graag op de ledenbijeenkomst,

Groetjes Theo Verheij.

Iedereen is welkom!