Donderdag 19 December 2013 ledenavond: Uitslag thuiskeuring

16 december 2013  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 19 December 2013 ledenavond: Uitslag thuiskeuring

Uitslag Thuiskeuring

thuiskeuring

-JohnFrencken-

Elk jaar is er bij “Ons Genoegen” een thuiskeuring, elk jaar doen een aantal leden spontaan mee, om zich te presenteren, met hun bak. En soms is het een aquarium, en soms ook niet. In elk geval willen ze er een iemand bij halen, zoal s een bondskeurmeester van de NBAT, die hun verteld hoe en waar het beter kan. Hij geeft advies hoe het beter kan aan de hand van cijfers en notities, op punten lijst. Punten geven houd ook in, dat er een volgorde uit komt. Daarbij s het hoogste aantal punten kampioen.

Deelnemers waren op de keurings dag 17 november:

1. Michel Ruts A1 gezelschap aquarium, met LED

2. Jorg Buijs A2 Malawi aquarium 90 cm hoog met LED

3. Jorg Buijs A2 Malawi aquarium beide met LED

4. ArieBevaart, A1 gezelschaps aquarium CO2 TL5

5. FransSmulders, A1 gezelschaps aquarium CO2 TL5

6. Molenwijck, A3 gezelschap cichlidenaquarium TL 8

7. Jeroen v. Keulen, A2 biotoop aquarium ZdAmerika TL 5

8. Will van Gessel, A1 gezelchapsaqmtkilly en bettaTL5 LED

Een geslaagde dag was het. Dank aan de deelnemers voor dePrettige ontvangst, en de verzorging van de innerlijke mens vandaag komt de keurmeester de uitslag brengen. En aan het eind van de avond volgt dan de uitslag. Er zal een uitslag zijn, en natuurlijk de jaarlijkse wisselprijs, vorig jaar gewonnen door Corne Reichwijn. De besten in de verschillende categorieën stromen door naar de districtskeuring. En dan is er nog voldoende tijd om de aanbevelingen van de keurmeester op te volgen, welke hij op de puntenlijst heeft aangetroffen te verbeteren.

De districtskeuring vindt plaats in het laatste weekeinde van januari en het 1e van februari en de uitslag van de keuring is dan op zaterdag 29 maart, en wel in “de Oliemeulen” keurmeester is dan Nick Grosveld.

Ook vieren we onze 63e verjaardag, dus het is weer een avond met van alles, serieus en een beetje feestelijk en van alles wat. Een avond om er even uit te zijn.

Komen dus!

introducés zijn welkom