Donderdag 18 September 2014 Ledenavond: Japanse bakken

15 september 2014  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 18 September 2014 Ledenavond: Japanse bakken

Japanse bakken

-Theo Verheij-

Takashi Amano  1

Een presentatie waar een heleboel liefhebbers op hebben zitten wachten iedereen heeft wel eens gehoord van Takashi Amano de man uit Japan die hele bijzondere bakken heeft ingericht .
Wat niet zo veel mensen weten en beseffen is dat deze man alleen de foto`s maakt en aanwijzingen heeft gegeven om tot de resultaten te komen inmiddels is in Japan wel bekend dat er veel meer mensen zijn die zijn stijl van inrichten beheersen en nog veel mooiere resultaten laten zien.
We laten niet alleen mooie vivaria zien maar ook hoe ze tot stand zijn gekomen dus als u goed oplet kunt u na afloop zelf ook zo`n Japanse bak in elkaar zetten.
We laten ook een paar trucs zien die gebruikt worden om voor presentaties op beursen een schitterend schouwspel neer te zetten waarvan wij al meteen zeggen maar dat is gewoon niet in stand te houden hoe is het mogelijk dat zij dat wel kunnen.
We laten de top 10 van Japan zien en een klein voorproefje van de top 10 van 2010.

Reden genoeg om er bij te zijn op de avond dat wij deze presentatie geven.
Het bestuur heeft een geluidsinstallatie aangeschaft, met microfoon, om het geluid op de ledenavonden beter van toepassing te laten zijn

introducés zijn welkom

Wanneer: Donderdag 18 September 2014