Donderdag 18 Augustus 2011 Leden bijeenkomst: “van alles wat”

04 augustus 2011  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 18 Augustus 2011 Leden bijeenkomst: “van alles wat”

van alles wat”

Aqua-hoeren, kletsen over de hobby

Roel Feenstra

Wie is Roel Feenstra

Roel Feenstra is een bevlogen mensch, ooit was hij werknemer van de toenmalige hoogovens, maar ook onbezoldigd voorzitter van de plaatselijke aquariumvereniging in Beverwijk, vaak was hij deelnemer aan de landelijke huiskeuring, en zijn vijver is best het aanzien waard.

Deze avond zal alles anders zijn als gewoon, gebruikelijk is dat de spreker bepaald waar we het over gaan hebben, hij of zij is dan uitgenodigd om met een bepaalt onderwerp ons te informeren. Deze avond bepalen wij, de leden wat de spreker ons gaat vertellen.

Niet goed hij heeft ook een dia serie meegenomen, van hoe je in 14 dagen van topbak naar flopbak kan geraken.

Tijd:

Locatie: