Donderdag 17 maart 2016 ledenavond: Het Paludarium

09 maart 2016  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 17 maart 2016 ledenavond: Het Paludarium

Het Paludarium

John Frencken-

Paludarium 2016

Binnen het keurmeesters gilde van de NBAT is John Frencken een frisse blik tussen de ervaren mannen. Na zelf jaren mee gedaan te hebben met zijn aquaria heeft hij zich de kneepjes van het keurmeester vak eigen laten maken en draait inmiddels zelf al weer enige jaren mee.

Als keurmeester kwam hij in aanraking met de paludarium hobby en is ook hij gegrepen door de schoonheid van de gifkikkers. In zijn presentatie “Paludaria, een stukje oerwoud in onze woonkamers” praat John ons bij over hoe het beste een Paludarium in te richten en te onderhouden. Met zijn tips en adviezen (ook wat je beter niet kan doen) lopen de aanwezigen het risico eveneens besmet te raken met deze fascinerende hobby!

Iedereen is welkom!

Wanneer: Donderdag 17 maart 2016