Donderdag 17 April 2014 Ledenavond: DE OPZET VAN MIJN ZEEAQUARIUM

16 april 2014  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 17 April 2014 Ledenavond: DE OPZET VAN MIJN ZEEAQUARIUM

DE OPZET VAN MIJN ZEEAQUARIUM”

-Nick Grosveld-

zeeaquarium
“
Wij mogen meebeleven hoe Nick zijn zeeaquarium opzette. Ook is het een kennismaking met de keurmeester die bij onze vereniging dit jaar de keuring zal uitvoeren.

Een verslag van de opbouw van mijn eigen zeewateraquarium van maar liefst 4 meter lang, en de keuzes die daarbij gemaakt zijn. Stap voor stap wordt de opbouw van een zeewateraquarium beschreven in het algemeen en aangevuld met de keuzes die ik daarin gemaakt heb, een evaluatie achteraf of dat naar tevredenheid is geweest, en zo nee waarom niet. Daarnaast zijn er een aantal specifieke problemen bij grotere aquaria met daarbij de oplossingen die ik gekozen heb.

Tenslotte: PLANTEN RUIL

introducés zijn welkom