Donderdag 16 april 2015 ledenavond: CICHLIDEN op het menu

11 april 2015  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 16 april 2015 ledenavond: CICHLIDEN op het menu

CICHLIDEN op het menu

-Romain Van Lysebettens-

Astronotus-ocellatus-aquarium

Astronotus ocellatus – Pauwoog Cichlide
Koosnaam “Oscar”
(het is een van de liefste vissen, gedraagt zich als je in de bak bezig bent, als een jonge kat langs je armen en handen)

Op het Menu staan deze avond uiteraard cichliden, de lezing zal echter bepaald worden door de aanwezigen zelf.  Zij bepalen en kiezen uit zo maar eventjes 25 Menuutjes het onderwerp van deze avond. De keuze loopt over Midden en Zuid Amerika, Afrika met zijn drie Slenk meren maar ook het enorme rivieren net komt zeker aan bod…we vergeten ook de cichliden uit Azië niet. Tijdens de lezing worden eigen ervaring en deze van clubgenoten verteld op een manier van een Liefhebber! NB: ik ben een échte Gentenaar, tijdens de lezing doe ik mijn best om ABN (algemeen beschaaft Nederlands zoals ze zeggen bij ons!) te praten maar mijn dialect kan ik niet verbergen…ik ben daar héél fier op!
Ik kijk er al naar uit! Mvgr Romain

introducés zijn welkom