Donderdag 15 mei 2014 Ledenavond: Garnalen & Kreeften

14 mei 2014  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 15 mei 2014 Ledenavond: Garnalen & Kreeften

Garnalen & Kreeften

-Adrie van Holstein-

Dwerggarnalen-300x199

Steeds vaker komen we garnalen tegen in het gezelschapsaquarium. Bijengarnaal, Vuurgarnalen en White Pearl staan in de top 3 van meest gehouden soorten. Er zijn nog veel meer soorten garnalen maar de meeste soorten zijn helaas niet geschikt voor een gezelschapsaquarium en kun je beter apart houden. Tijdens de lezing gaan we hier wat verder op in. Behandeld worden onderwerpen zoals, inrichting ,materialen, planten, filtersystemen, maar ook de minder leuke zaken zoals Planaria en dergelijke komen aan bod.

Het bestuur heeft een geluidsinstallatie aangeschaft, met microfoon, om het geluid op de ledenavonden beter van toepassing te laten zijn

introducés zijn welkom

Wanneer: Donderdag 17 april 2014