Bijeenkomsten

Elke eerste en derde donderdag van de maand worden er ledenbijeenkomsten gehouden bij:

Dierenpark reptielenhuis De Oliemeulen
Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH Tilburg
Aanvang 19:30 uur

Algemene ledenavonden is elke derde donderdag van de maand. Fr onderwerpen die aan bod komen vindt u onder het kopje Nieuws:
Is je interesse gewekt kom dan gerust eens langs, aquariumvereniging Ons Genoegen zal je met plezier ontvangen en de toegang is gratis (mits anders vermeld). Uitzondering is onze verenigings barbecue, welke alleen voor onze leden toegankelijk is.

Doe avonden is elke eerste vrijdag van de maand.:
Dit gebeurd op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip als de gewone verenigingsavonden. Tijdens deze avonden wordt een stukje theorie op een praktische manier vormgegeven. De groep is vaak wat kleiner van omvang als tijdens de maandelijkse lezingen. Hierdoor ontstaat een open en gezellige manier van het gezamenlijk beleven van onze mooie hobby. Veel handige weetjes, tips, aanwijzingen, etc. komen aan de orde. Om deze avonden bij te kunnen wonen dient u lid te zijn van onze vereniging en een goed humeur mee te brengen. Voor de geplande onderwerpen houdt onze nieuws pagina in de gaten.