Zondag 24 Janauri 2016: Nieuwjaarsbeurs De Siervis

06 januari 2016  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Zondag 24 Janauri 2016: Nieuwjaarsbeurs De Siervis

De Siervis Nieuwjaarsbeurs op 24 Januari 2016

linkerblkboven-587x1024

Aquariumvereniging “De Siervis “ te Oosterhout (Noord-Brabant) organiseert op zondag 24 januari 2016 alweer zijn 11de Siervis Aquarium Nieuwjaarsbeurs. De beurs zal weer gehouden worden in onze nieuwe ruimte in het Oelbert gymnasium in Oosterhout (nb) zodat we veel standhouders een plaats kunnen geven.  We hebben ruimte voor meer dan 125 meter aan stands. Zoals gebruikelijk zal er weer een mengeling zijn van vissen, planten, decoratiematerialen, voeding en techniek. Het is een mooie gelegenheid om u eens te oriënteren op onze mooie hobby.

Wilt u zelf komen als standhouder, neem dan contact op met beurs@desiervis.nl of info@desiervis.nl of klik op deze link voor complete informatie voor standhouders.

Hieronder de belangrijkste gegevens.

Aquariumvereniging De Siervis in Oosterhout (nb) organiseert

De Siervis Nieuwjaarsbeurs

Datum: zondag 24 januari 2016

Plaats:

Oelbert Gymnasium

Warandelaan 3

Ingang: Paterserf 16

4904 PA Oosterhout N.B.

Voor route: http://oelbert.nl/contact/

Tijden: van 11.00 tot 15.00 uur

Entree: € 2, -. Kinderen tot 12 jaar gratis.